Weekend met de jeugd

Hier weer even een berichtje van ons. We zitten nu in een hotel in Kapchorwa op ons avondeten te wachten (inmiddels al twee uur!).

Deze foto’s zijn nog van afgelopen vrijdag, toen we de afscheidsdag op de school hadden. De kinderen waren erg blij met hun cadeautjes en kleding! De vlaggetjeslijn van de Jongelingschool heeft een mooi plekje gekregen.

Vrijdagmiddag hebben we voor de tweede keer deur tot deur evangelisatie gedaan. Deze keer was het al een stuk minder onwennig. We hebben mooie gesprekken gehad en we mochten verschillende mensen bemoedigen en voor ze bidden. We zijn onder de indruk van de bijbelkennis die onze Oegandese broeders hebben!

Zaterdag hebben we een hele gave dag gehad met de jeugd van de Zana Presbyterian Church in Kampala. ’s Morgens heeft Benjamin een programma geleid met een o.a. een praatje en ons toneelstukje. Ook hebben we in kleine groepjes elkaar iets beter leren kennen door middel van het spel ‘kaarten op tafel’.

’s Middags zijn we met de jeugd naar het strand gegaan. Hier hebben we een supermiddag gehad. Op de terugweg ’s avonds hebben we engelse opwekkingsliederen gezongen in de bus; bijzonder!

Door het samenzijn op het strand zijn we zeker dichterbij elkaar gekomen. Alle singles uit onze groep zijn nu voorzien.. 😉

Groepsfoto op het strand..

Het internet hier is niet zo best. Ik wilde in dit bericht nog 5 foto’s plaatsen, maar dit probeer ik morgen te doen.

Groetjes van ons allemaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Weekend met de jeugd

  1. We vinden het fijn,dat we jullie zo mooi
    kunnen volgen. Foto’s zijn erg leuk.
    Allemaal de hartelijke groeten.

  2. Wow, wat gaaf wat jullie allemaal doen. Heel veel succes en plezier de rest van de reis en een hele dikke knuffel voor Natalie!!

  3. Wat een gaaf weekend hebben jullie gehad. En wat fijn dat wij kunnen meeleven door de verslagen op de site en de foto’s!! Leuk om dingen die zijn voorbereid weer terug te zien. Bijzonder voor jullie om samen te zijn met jongelui die in totaal andere onstandigheden leven maar dezelfde Heer liefhebben. Mooi om daar ook samen van te getuigen. We denken aan jullie en bidden om Gods zegen over jullie verblijf. Groeten en liefs, (Ma)Klara

  4. Lieve mensen, wat prachtig om jullie zo enthousiast bezig te zien. Wat wordt het nog een keer mooi, als we uit alle volken bij elkaar mogen komen bij onze HEER. Jullie mogen daar al een voorproefje van genieten. Een heel goed en gezegend vervolg gewenst!
    Hgr ds/pa/Joop Schreuder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.