Over ons

Wij zijn Henk en Linda van de Geest, sinds 2007 getrouwd en voorheen woonachting in Bunschoten. In het dagelijks leven stond Linda voor de klas in het voortgezet onderwijs en werkte Henk voor de stichting ZOA als relatiebeheerder.

In 2010 hebben we zeven maanden vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Afrika op en rond een christelijke school. We hebben toen ontdekt dat het onze gezamenlijke passie is om ons in te zetten voor mensen in nood of armoede. Daarna hebben we verschillende jongerenreizen kunnen organiseren naar Zuid-Afrika, Oeganda en Zambia. In oktober 2015 konden we ons twee weken inzetten voor stichting Bootvluchteling op Lesbos. Dat was een bijzonder mooie ervaring, mede omdat we voor het eerst op pad gingen met ons zoontje Micha en dat allemaal heel goed bleek te gaan.

Daarna hebben we besloten dat we ons graag voor een langere tijd willen verbinden aan een project in het buitenland. Als voorbereiding hebben we in 2016 een training gevolgd van Jeugd Met Een Opdracht. Deze training in Mendoza, Argentini√ę, heeft ons geholpen om met meer ervaring en kennis aan de slag te kunnen gaan.

7 gedachten over “Over ons

 1. Goeimore Henk en Linda,

  Ek het julle website gesien en gelees! Baie oulik!
  Julle het goeie werk daarvan gemaak! Ek het so biekie gedink en het die kans gevat om die reaksie in het Afrikaans te skrijf! Hopelik maak ek nie foute nie! Julle moet by my uitkom om een biekie Afrikaans te praat en skrijf. Dan het julle net een biekie geoefen en dit kan miskien help bij die lughawe of met die trippie naar julle huisie. Ek is baie trots op julle. Julle gaan daar goeie werk doen! Geniet van die land, van alle oulike plekkies en mense! Ek gaan julle seker mis, maar ons hou kontak!

  Drukkie,
  Heske

 2. Hee Henk en Linda!
  Leuk dat jullie de site echt bijhouden! Gaat het goed met jullie?
  Jan zit nu QRA en stuurde via de mail nogmaals de link naar jullie site om die te checken en een berichtje achter te laten. Met ons gaat alles goed ūüôā Druk bezig met een huisje kopen in Leeuwarden. Zetten jullie je adres nog op de site?
  We denken aan jullie, succes daar!

  Liefs van ons

 3. Hallo Henk en Linda,

  vlak voordat jullie naar Zuid-Afrika zijn vertrokken heb ik Henk gesproken n.a.v. de afkondiging in de kerk die zondag. Henk heeft toen alles verteld over wat jullie van plan waren om te gaan doen en hoe jullie op het idee zijn gekomen om naar Zuid-Afrika te gaan om daar de lokale bevolking te helpen. Het sprak me toen gelijk al heel erg aan en ik heb ook veel respect voor jullie wat betreft het feit dat jullie zulke grote risico’s durven te nemen. Dat Henk een half jaar ertussen uit kan op zijn werk, maar vooral dat Linda gewoon haar baan heeft opgezegd heeft me zeer verbaasd, maar vind ik erg gaaf. Ik heb jullie website eens even bekeken. Nu ik die foto’s heb gezien krijg ik heel veel zin om ooit zoiets te gaan doen.
  Wij wensen jullie nog veel sterkte daar, maar vooral ook heel veel plezier, want het lijkt mij heel erg dankbaar werk.
  groetjes Chris & Willemijn

 4. Hey toppers!

  Helemaal goed wat jullie doen daar in het verre Zuid-Afrika. Erg leuk ook om juliie mooie site te bekijken. Mooie foto’s en indrukwekkende verhalen. Heel veel succes verder.

  Groeten,
  Arthur

 5. Hoi Henk en Linda!

  Fijn om te horen dat het zo goed met jullie gaat? Wat een ‘mooie’ dingen maken jullie mee!
  Geweldig werk! Wat ons moeilijk lijkt is om een keus te maken waar je al dat geld aan geeft want er zijn zoveel mensen daar die het goed zouden kunnen gebruiken. Sterkte ermee!
  Prachtige foto’s, en interessante verhalen. We leven met jullie mee en bidden regelmatig voor jullie en de kinderen in Wakkestroom.

  Het ga jullie goed!!

  Hartelijke groet, Douwe en Weidy

 6. Hello you two!

  I hope i understood everything right on your webside, because it is in dutch.. what a shame.. just kidding.
  I only want to say, that i miss you, but I also can’t wait to fly home. I want to thank you again for probably one of my best times in life. Thank you and may Godd bless you.
  Hug
  Tabea

 7. Hoi

  Ik kom via de weblog van Tiny hier terecht. Wat een geweldig werk wat jullie doen!!!!
  Respect!
  Veel succes en we hopen dat jullie veel kunnen betekenen voor de mensen daar!

  Veel liefs Maggie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.