Vrijdagavond

Toen we in Zuid-Afrika waren hebben heel veel mensen met ons meegeleefd en projecten gesponsord die we voor de kinderen van Wakkerstroom mochten doen.

Aanstaande vrijdagavond 18 maart 19.30 willen we graag iedereen die het leuk vindt uitnodigen in The Stack om een aantal van onze foto’s te bekijken en  te horen over de laatste stand van zaken met betrekking tot de bus.

Een gedachte over “Vrijdagavond

  1. Hoi Henk en Linda,
    Wat leuk om dit allemaal te lezen. En ook te weten waar jullie het over hebben. Elke donderdagmiddag hebben Yolanda van Zyl (de presentatrice bij de Kinderkerk van de KCI in Robertson) cell = bijbelstudie, hoewel dat misschien een groot woord is, met “onze” meisjes van Graham Beck werkers (de arbeiders). Yolanda doet de jongsten, van 5-8 en ik heb van 8-14. Wij sturen ze niet weg als ze “te” oud worden hoor. Wij groeien gewoon allemaal met elkaar op. Het gaat tenslotte om verhouding, nietwaar? Wij doen ook altijd Praise and Worship met de meisjes. Wij gebruiken een cd van de Kinderkerk, met die liedjes. En een van onze favorieten is ook die van Juanita du Plesis, lig jou hande no boo. Elke keer als ik die hoor, is de Heilige Geest druk bezig met mij. GEWELDIG. Vrijdag de 25e maart hebben wij hier een opwindende avond voor de boeg. De een aantal kinderen van Gert en Lina (oom Gert en tannie Lina) zijn over uit Engeland en Drikus, hun zoon, zal een jeugdconcert geven met mensen uit Engeland en Kaapstad. Een spektakel zal het worden! Gr. Brigitte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.