Afscheidsfeestje & Weer thuis

Het is alweer een week geleden dat we uit Zuid-Afrika vertrokken. Wat hebben we een mooie tijd gehad en wat is alles goed gegaan! (Gezegend!)

Vorige week dinsdag heb ik nog een hele leuke dag gehad met mijn special needs. Ze hebben spelletjes gedaan, taart gegeten, fotomapjes gekregen en ze zijn een stukje meegevlogen naar Nederland toe. Henk was die dag nog bezig om allerlei laatste kleine dingetjes te regelen.

Die avond zijn we weggebracht naar Kaapstad door Abe, degene die onze auto overkoopt.
We hebben een supergoede vlucht gehad.
De volgende morgen werden we verrast door familie die al op ons stond te wachten.

Het is best apart om nu weer terug te zijn in vertrouwd Spakenburg. De eerste dagen was het vooral superleuk om iedereen weer te zien. Wel denken we nog regelmatig verlangend terug aan de mensen en ons leven in Zuid-Afrika.

Vandaag ben ik bij het kantoor van World Vision in Amersfoort geweest. Ik had namelijk het verlangen om iets voor kinderen in arme landen te blijven doen en hier kan ik ‘vaste vrijwilliger’ worden. Dat houdt in dat ik een dagdeel per week zal helpen op het kantoor met administratief werk. Ik heb er zin in om me op die manier in te zetten en om te leren hoe zo’n organisatie te werk gaat. Verder ben ik nog op zoek naar een nieuwe baan.

Voorlopig blijft deze site bestaan en zal ik af en toe nog berichten plaatsen. Dit namelijk omdat onder andere het project van de bus nog loopt. Hier zal ik binnenkort ook even een apart stukje over schrijven.

PS. Ik denk erover na om Engelse lessen te gaan geven bij ons thuis. Er is dan van alles mogelijk; van een gezellige opfriscursus voor een clubje dames met een kopje thee erbij tot serieuze bijspijker RT lessen voor een middelbare school leerling. Als je hierin geinteresseerd bent kun je me mailen: lindavandegeest@live.nl

Een gedachte over “Afscheidsfeestje & Weer thuis

  1. Hoi Henk en Linda,

    Goed om te lezen dat jullie weer heelhuids en met een rugzak vol mooie, unieke ervaringen terug zijn! Ik weet uit ervaring dat het inderdaad leuk is om terug te zijn en iedereen weer te zien, maar dat je ook Zuid-Afrika en de mensen daar kunt missen als je weer in NL. bent (hebben we soms nog last van). Maar gaaf dat jullie meteen weer van alles oppakken! Ook leuk dat je meteen bij World Vision terecht kunt als vrijwilliger. Hopelijk vinden jullie je draai snel weer in Spakenburg en kun jij, Linda, snel een baan vinden.

    Bedankt voor jullie verslagen en foto’s tot nu toe, ik heb het met veel plezier (en vaak ook herkenning) gelezen / bekeken!

    Liefs Anneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.