Jongerenreis / Werkvakantie

We denken er over na om een jongerenreis naar Zuid-Afrika te gaan organiseren!

We hebben een hele mooie tijd gehad in Zuid-Afrika en het lijkt ons super om nu gebruik te maken van onze ervaring om ook anderen kennis te laten maken met de kinderen van Wakkerstroom.

We hopen in de kerstvakantie al een reis te kunnen organiseren. Het is dan zomervakantie in Zuid-Afrika. De kinderen gaan dan niet naar school en veel van hen hebben thuis niets te doen. Ook het werk van kerken onder de mensen van Wakkerstroom ligt dan stil.

We gaan nu rustig aan bekijken of het mogelijk is om een week of drie vrij te krijgen en of er jongeren / jong-volwassenen zijn die het leuk vinden om mee te gaan en die in deze periode vrij kunnen krijgen. We kunnen een 10-persoons busje gebruiken in Zuid-Afrika en dat zou betekenen dat er nog 8 personen mee zouden kunnen gaan.

Heb jij zin om er in de winter een paar weken tussenuit te gaan om een mooie werkvakantie te beleven waarin je de handen uit de mouwen steekt voor achtergestelde kinderen? Je kunt ons bereiken en je vragen stellen via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.