Workshop Gemeenteweekend

Zaterdag 27 augustus zullen we tijdens het gemeenteweekend van de Maranathakerk in Bunschoten een workshop verzorgen. We zijn gevraagd om vanuit onze eigen ervaringen in Zuid-Afrika een workshop aan te bieden rondom ontwikkelingswerk. Behalve verschillende workshops, waaronder ook een workshop over communicatie en creatieve workshops, zal er een ontmoetingsmarkt zijn en een speciale dienst op zondag. Zie hier ook de flyer van het weekeinde.

In onze workshop willen we graag mensen inspireren om zich in te zetten voor ontwikkelingswerk. Dit kan op allerlei verschillende manieren. We willen ook speciaal aandacht geven aan de jongerenreis die we hopen te gaan organiseren. Ook het werk van World Vision door kindsponsoring ligt ons na aan het hart en er zal ook de mogelijkheid zijn om een kind in een achtergesteld land te gaan sponsoren. Wij hebben in Zuid-Afrika mogen ervaren hoeveel verschil financiele sponsoring voor een kind kan maken en hoe waardevol het schrijven van brieven voor zo’n kind kan zijn.

Lijkt het je leuk om deze workshop bij te wonen, dan kun je je inschrijven in de hal van de Maranathakerk of ons een mailtje sturen. Tijdens de zaterdag zullen we voor en na onze workshop ook aanwezig zijn met een stand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.