Ga mee op werkvakantie!

In 2010 hebben wij kennis gemaakt met Zuid-Afrika, een prachtig land, met helaas veel problemen. We hebben toen Marco en Justine ontmoet, een echtpaar uit Duitsland. Zij werken al meer dan 10 jaar in Zuid-Afrika, voor de stichting HOSA; Hope Southern Africa. HOSA is een nieuw community development project gestart in een wijk ten zuiden van Kaapstad.

Omdat dit hulp- en evangelisatie project nog volop in ontwikkeling is, zijn wij uitgenodigd om mee te gaan draaien in het team. Na het lezen van de achtergrondinformatie en het projectplan, zijn wij enthousiast geworden. We bidden om Gods leiding en om een goede beslissing te kunnen nemen willen we in januari graag het project bezoeken. We willen dan een een korte tijd bij het project aan het werk gaan.

Wil jij ook een keer in het buitenland aan de slag voor mensen in een armoedige situatie en hoop brengen door het delen van het evangelie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het project en over het precieze tijdstip en de lengte van de reis die we samen kunnen bepalen.

Hieronder nog in het kort de vier gebieden waar de stichting zich in de wijk op richt en waarbinnen wij als groep een programma kunnen maken:

Educatie: preschooltje, huiswerkbegeleiding, computerlessen, alfabetisering/volwassenenonderwijs

Voeding en gezondheid: soepkeuken, gezond voedingsprogramma op het preschooltje, aquaponics landbouw, primaire gezondheidszorg, ontspannings- en sportactiviteiten

Infrastructuur: wijkcentrum, het behandelen van de huizen met vuurwerende verf, het inzetten van zonenergie

Spirituele groei: zorg voor families, hulp bij verslaving, gebed en aanbidding, vakantiebijbelschool, Bijbelstudie

Wij horen heel graag van je!
Henk, Linda en Micha van de Geest
06-37323837 (tot 22 okt alleen via WhatsApp)
Lindavandegeest@live.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.