Dankbaar

Ons weekritme
Wij wonen nu ruim een maand in Muizenberg en we kunnen steeds meer settelen. We beginnen ook al een ritme te krijgen en dat is erg fijn. Zo ziet onze week er nu ongeveer uit:

Op maandag is Linda ’s ochtends op de school en ’s middags bij de trauma groep.

Dinsdag is een werkdag van Henk. Hij maakt op dit moment vooral afspraken om zijn netwerk uit te breiden en hij is regelmatig in gesprek met Marco om ideeën uit te wisselen. Ze bereiden ook een evenement voor om winterjassen uit te delen aan de kinderen. Dinsdag tussen 18 en 19u is er een zumba avond in de kerk, waar Linda en Phoebe proberen heen te gaan. 🙂

Woensdag is Linda ’s morgens op de school. ’s Middags kan Henk aan de slag gaan. ’s Avonds is hij bij de mannen Bijbelstudie.

Donderdag is Linda ’s ochtends op de school en ’s middags bij de vrouwen Bijbelstudie. Daartussenin hebben we op de 2e en 4e donderdag van de maand een meeting met iedereen van HOSA. ’s Avonds is de worship avond van Jeugd met een Opdracht.

Vrijdag is een werkdag van Henk. Vanmiddag vertrekt hij met de mannen Bijbelstudie voor een weekeinde weg.

Op zaterdag hebben we tot nu toe ’s morgens een workshop gedaan of zijn we op jacht geweest naar spullen/bankrekeningen/verzekeringen.

Zondag ochtend gaan we naar de kerk. De meeste mensen van HOSA kerken bij een grote evangelische gemeente. Afgelopen week hebben we een andere kerk bezocht in Muizenberg, een baptistengemeente.

Verwenmomentje met manicure bij de vrouwen Bijbelstudie
Verwenmomentje met manicure bij de vrouwen Bijbelstudie

De storm

In de afgelopen dagen heeft het in Kaapstad behoorlijk zwaar gestormd. Voor ons was het niet beangstigend, maar wel voor de vele mensen die in sloppenwijken wonen. In 7de Laan hebben – wonder boven wonder – alle daken en sloppen het gehouden. De dag voor de storm was hier uitdrukkelijk voor gebeden. Gisteren op de Bijbelstudie vertelde een vrouw wel dat ze heeft gehuild als een baby. We zijn dankbaar dat de storm nu voorbij is en de schade in 7de laan maar klein was, er is al zoveel stress voor de mensen die hier wonen. Andere gebieden zijn wel zwaarder getroffen. Het is hier een stuk kouder geworden na de storm.

Dankbaar

Na elke maand krijgen we een overzicht van de giften die voor ons binnen zijn gekomen op het rekeningnummer van Jeugd met een Opdracht. We weten nog niet precies welke giften éénmalig zijn en welke giften we maandelijks mogen verwachten, maar we voelen ons zeker bemoedigd dat God via de gevers voorziet! We zijn erg dankbaar voor iedereen die om ons heen staat en het vertrouwen in ons heeft om financieel bij te dragen aan ons werk! Zonder jullie zouden wij hier niet aan de slag kunnen gaan. Van meerdere giften kunnen we niet herleiden van wie we ze gekregen hebben, omdat we alleen een voorletter en achternaam ontvangen. Hopelijk kunnen we de gevers via deze weg hartelijk bedanken!

Schoolexcursie naar Bird's World!
Schoolexcursie naar Bird’s World!
De voorbijganger had helaas wat minder camera ervaring :)
De voorbijganger had helaas wat minder camera ervaring 🙂
P
Prachtige natuur om te wandelen vlakbij

Een gedachte over “Dankbaar

  1. Goed om te zien,dat jullie je als gezinnetje al behoorlijk thuis voelen en Micha zit ook “lekker in zijn velletje”.liefs en Gods zegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.