Paasbroden

Bakkersland ondersteunt ons werk door paasbroden te sponsoren die wij mogen verkopen. Wil je ook zo’n lekker paasbrood voor het goede doel, dan kun je deze hier rechts naast bestellen.

Het gaat erg goed met de acties die we organiseren. Met de Bingo hebben we genoeg geld gekregen om in Kaapstad mee te doen met het project Build a Better Shack. We gaan daar met de lokale bevolking een huisje bouwen. Er wordt op dat moment gekeken wie er in nood is. Waarschijnlijk gaan we een huisje bouwen voor een ‘kindgezin’ waarvan de ouders zijn overleden of een gezin met een moeder met Aids.

De Calvijnschool spaart door middel van de zendingspotjes voor schoolkledingsstukken voor kinderen van wie de ouders dit niet kunnen betalen.

De Schilderschool schenkt een bedrag dat we kunnen gebruiken om kansarme kinderen een leuke dag uit te geven.

 

EO Metterdaad en Zendtijd voor Kerken hebben een filmpje gemaakt en uitgezonden over de school van Rachel met als doel geld in te zamelen voor de bouw van een klaslokaal.

Hoe meer geld we kunnen inzamelen, hoe meer we kunnen doen in Zuid-Afrika. Zo willen we bijvoorbeeld graag nog een bedrag sparen om de gezinnen van de school van Rachel ook Bijbels met overdenkingen te kunnen geven, net zoals Henk en Linda op de Wakkerstroom school gedaan hebben. Ook zou het gaaf zijn als we de slechtziende kinderen van Rachel’s school kunnen laten testen en een bril geven. Natuurlijk willen we ook kijken hoe het gaat met de vijf kinderen op de school van Wakkerstroom die 1.5 jaar terug een bril hebben gekregen.

En.. vergeet niet hiernaast je paasbrood te bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.