Onze derde week

We maken veel leuke dingen mee en het is bijzonder om iets te kunnen betekenen voor de mensen hier! Hier weer even kort met wat foto’s wat we gedaan hebben.

Vorige week hebben we met de nieuwe schoolbus van de Wakkerstroom school een leuk uitje georganiseerd naar Bird’s Paradise.

Dinsdagavond hebben we ons toneelstukje en een praatje mogen doen voor de ouders van de kinderen van de Rietvlei school en konden we Bijbels uitdelen. Woensdag hebben we op onze laatste dag op de Rietvlei school een spelletjesdag georganiseerd.

De twee lokalen die we gebouwd hebben zijn erg mooi geworden!

Donderdag heeft de groep wild gespot bij Fairy Glenn.

Vrijdag zijn we aan de gang gegaan in de sloppenwijk Masipumhelele. We hebben in twee sloppen een stenen vloer gelegd. Hier leefden de mensen eerst op de modder. Ook hebben we met het project Justice Dolls kunnen kennis maken.

Zaterdag¬†hebben we de toerist uitgehangen en zijn we pinguins wezen kijken bij Simon’s Town en hebben we het uitzichtspunt beklommen bij Kaap de Goede Hoop.

Gisteren, zondag, zijn we naar de Hillsong Church geweest. Daarna hebben we de Tafelberg beklommen!

Vandaag is onze laatste werkdag in de sloppenwijk. Jeanique is vandaag jarig, dus vanavond gaan we dat natuurlijk vieren. Verder hopen we de komende dagen nog even lekker vakantie te vieren en dan vliegen we vrijdagnacht alweer terug naar Nederland..

 

3 gedachten over “Onze derde week

  1. Ej Linda,

    Ik vind dat je goed bezig bent met de site ga zo door. Vooral alle foto’s er op blijven zetten ūüėÄ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.