Laatste maand voor vertrek

Raar, maar waar. Over een maand zijn we langs het gemeentehuis geweest om ons uit te schrijven in Nederland en zijn we onderweg naar Zuid-Afrika om ons daar voorlopig te gaan settelen en bij het project van Hosa in 7e Laan aan de slag te gaan.

Deze tijd is wel vreemd. Langzaamaan wordt ons huis steeds leger en kaler door de spullen die we opruimen en verkopen. Met vrienden, familie en kennissen spreken we nog een keertje af voordat we ze straks een tijdje niet gaan zien. Ook minder goede vrienden, zoals de tandarts, huisarts en ggd brengen we nog een bezoekje. Verder is er natuurlijk genoeg te organiseren. We zijn inmiddels drie keer met z’n drietjes naar Den Haag geweest om de papieren voor het visum voor elkaar te krijgen. Ook zijn we op ons werk aan het afsluiten. We werken allebei nog tot 1 mei.

We zijn blij en dankbaar dat de voorbereidingen soepel verlopen, op de extra ritjes naar Den Haag na, maar daar zijn de papieren nu ook ingenomen. Hopenlijk horen we snel dat onze visum aanvraag goed gekeurd is.

We hebben in Muizenberg, in Zuid-Afrika een mooi huurhuis gevonden! Bij aankomst slapen we waarschijnlijk twee nachten op de basis van Jeugd met een Opdracht en zodra we een bed, matras en wat huisraad hebben gekocht gaan we op ons eigen plekje wonen. We laten geen spullen verschepen, dus ik ben telkens al aan het puzzelen waar we onze beperkte kofferruimte aan gaan besteden. 🙂

Drie mei hebben we een afscheidsavondje in de Noorderkerk en iedereen die het leuk vindt om te komen is van harte welkom. Meer info en precieze tijd volgt nog.

img-20170214-wa0001-1
Nog even genieten van elkaar..

 

Een gedachte over “Laatste maand voor vertrek

  1. Beste Henk, Linda en Micha,
    Veel succes met alle voorbereidingen voor jullie verblijf in Zuid-Afrika. Sterkte straks met afscheid nemen en veel zegen voor jullie werk daar. Ik bid voor jullie!
    Hartelijke groeten van Corry Zantema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.