Geseënde Kerfees!

Een hele mooie en gezellige Kerst toegewenst!

In 7de Laan hebben we het kinderkerstfeest er al op zitten. We hadden een programma met spelletjes en knutselen en daarna is het Kerstverhaal verteld. ’s Morgens in 7de Laan hadden we bijna 70 kinderen op ons feest en ’s middags hebben we hetzelfde programma nog een keer gedraaid in een kerk in een nabijgelegen sloppenwijk en toen waren er nog eens ruim 70 kinderen. Het verliep heel ontspannen en onze hoop is natuurlijk dat de kinderen iets hebben meegekregen van de wonderlijke betekenis van Kerst.

Kerstfeest website

Afgelopen zomer is in Spakenburg een vakantie Bijbelweek georganiseerd. De kinderen hebben actie gevoerd en veel geld opgehaald voor de kinderen in de sloppenwijken hier. Met dit geld konden we voor alle kinderen die op het Kerstfeest waren een cadeau kopen!

De kleinste kinderen kregen krijtjes en een Bijbels kleurboek. De grotere kinderen kregen schoolspullen van een goede kwaliteit: gekleurde pennen, (kleur)potloden en een etui met gum en puntenslijper. Het is nu zomervakantie en in januari begint hier weer het nieuwe schooljaar. Verder konden we lekkere taart en koekjes kopen om de geboortedag van Jezus te vieren. Dus nogmaals bedankt voor alle kinderen die zich ingezet hebben hiervoor!

d

De computercursus die Henk heeft helpen opzetten is ook afgerond. De deelnemers vanuit 7de Laan en andere communities hebben feestelijk hun certificaat in ontvangst genomen. Dankzij de computercursus is één van de deelnemers toegelaten tot een opleiding! Volgend jaar hopen we verder te gaan met een computertraining en dan zal er nog meer een focus zijn op de voorbereiding – en het vinden van werk.

In november hebben we erg genoten van het bezoek van tante Roelie en de ouders van Henk! Het was erg leuk om ze even dichtbij te hebben en samen leuke dingen te doen!

Kirst

Met de zwangerschap verloopt het goed. Ik ben nu bijna 26 weken zwanger. Vriendinnen hadden aan de ouders van Henk een tas vol cadeautjes meegegeven en via Skype had ik een heuse babyshower! Erg lief ♥. Zou de naam al bij de geboortekaartjes zitten? We hebben echt nog geen idee. Het wordt nu wel tijd om een mooie naam te kiezen, dus nog meer suggesties zijn welkom.. 😉

DSC_0008

We hebben vandaag ook weer een nieuwsbrief verstuurd. Hierin delen we een korte update met wat foto’s van de afgelopen tijd. Ook delen we gebedspunten in de nieuwsbrief. Inschrijven kan onderaan deze pagina (telefoon) of naast dit bericht (pc).

Liefs weer van ons!

Henk en Linda en Micha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.