Zendingsdienst Noorderkerk

In de afgelopen weken hebben de jongeren die meegegaan zijn naar Oeganda in verschillende kerken presentaties gegeven. We deden dit omdat de kerken in Oeganda ons hadden gevraagd de hartelijke groeten over te brengen en omdat we graag meer bekendheid willen geven aan het werk van Utrecht Mission (UM). Namens de GKV kerken in het ressort Utrecht ondersteunt UM kerken in Oeganda, Congo en in de Centraal Afrikaanse Republiek.

Zondag 3 november is er in de Noorderkerk een morgendienst met speciale aandacht voor de zending. Fred Kabenge uit Oeganda zal bij deze dienst aanwezig zijn en geïnterviewd worden! (Zie ook het vorige bericht.) Hij is in Nederland vanwege het bespreken van beleidsstukken van De Verre Naasten. Ook zullen één of twee deelnemers aan de jongerenreis naar Oeganda iets vertellen over hun ervaringen. Daarnaast is er ook in het algemeen aandacht voor het werk van Utrecht Mission. Na de dienst is er koffie voor wie nog even wil napraten. Graag nodig ik geïnteresseerden van harte uit. De dienst begint om 9.30 uur.

Rechts staat Fred op onderstaande foto terwijl hij het evangelie deelt met mensen in Kapchorwa, een gebied waar wij tijdens de jongerenreis ook geweest zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.