Weekeindje Livingstone

We hebben een heerlijk weekeindje gehad in Livingstone! We verbleven in een mooie backpackers en het reizen ging heel voorspoedig.

Tukje in de auto..

Na een week lepeltje-lepeltje te hebben gelegen, weten ze niet meer beter..

De watervallen waren echt prachtig en indrukwekkend!

Cruisen op de Zambezi rivier.

Bij de watervallen was een soort regenwoud, erg mooi!

Vandaag, op nieuwjaarsdag, waren we bij de familie van Judith. Er was een geit geslacht en wij hebben Nederlandse gerechten gekookt. We hadden een cadeautje gekocht voor de baby (jongetje) die Cedrick en Judith verwachten.

De komende dagen gaan we aan het werk bij het weeshuis. Hier gaan we dezelfde dingen doen met de kinderen welke we ook al bij Immanuel gedaan hebben. De bouw van het afdak bij Immanuel en de toiletten bij het weeshuis is al begonnen! Hier zullen we een volgende keer foto’s van laten zien.

Een gezegend nieuw jaar toegewenst!

13 gedachten over “Weekeindje Livingstone

  1. Hoi allemaal,werkelijk schitterend die natuur een belevenis opzich.fijn dat jullie zulke mooie foto’s meesturen we krijgen hier een goede indruk en het is elke keer weer genieten om jullie verslagen te lezen.Phoebe gisteren is je zus vertrokken en er is al bericht dat ze veilig is aangekomen en ook goed ontvangen door haar gastmoeder.jullie nog sterkte en genieten van je laatst week.gr liefs Teun en Anita

  2. Hallo allemaal. Wat een mooie beelden sturen jullie naar ons. Allemaal de beste wensen voor 2013 en nog succes toegewenst met de komende activiteiten. xx Aletta

  3. Hey Ruud,

    Wat leuk om te lezen hoe je alles meemaakt in Zambia en je hebt leuke foto’s op de site staan wat er indrukwekkend uitziet! Wel apart je zus in Brazilie en jij in Zambia haha! Geniet nog even van je laatste week daar en als je terug komt ben ik erg benieuwd naar al jou verhalen!
    Succes nog even!

    Gr R

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.