Update oktober 2020

We hebben gewacht met het geven van een update tot we meer nieuws zouden hebben over onze terugkeer, maar het blijkt dat dit in deze Corona tijd lang kan duren. Allereerst maar een hartelijke groet van ons. We hopen dat het jullie allemaal goed vergaat.

Twee weken terug kwam het bericht dat per 1 oktober de grenzen van Zuid-Afrika weer open zouden gaan na een lange lockdown van ruim zes maanden. Wel werd er al bij gezegd dat sommige landen als ‘high risk’ op een lijst zouden komen te staan en dat reizigers vanuit deze landen niet welkom zouden zijn. Vervolgens hebben we nog twee weken moeten wachten en afgelopen woensdag, de dag voordat de grenzen open zouden gaan, kwam Zuid-Afrika met een lange lijst ‘high risk’ landen en ook Nederland staat op deze lijst.. Balen!

Op dit moment zijn we aan het uitzoeken of er toch een manier is om binnenkort naar Zuid-Afrika af te reizen. Een tussenverblijf van tenminste 10 dagen in een land dat als ‘low risk’ geclassificeerd wordt door Zuid-Afrika is misschien een optie. Ook schrijven we ‘home affairs’ in Zuid-Afrika aan om als individueel geval toestemming te vragen om terug te komen naar Zuid-Afrika.

Graag willen we iedereen die ons in deze tijd (financieel) is blijven ondersteunen hartelijk danken! Het was voor ons ook fijn dat Henk een periode parttime kon werken, daardoor hebben we weer wat kunnen opbouwen voor de komende tijd. Op verzoek delen we graag een overzicht van onze inkomsten en uitgaven.

Graag vragen we jullie gebed, D.V. willen we zo snel mogelijk weer aan het werk in Zuid-Afrika!

Liefs van ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.