Reis in december

Over vijf weekjes zijn we in Zuid-Afrika! We hebben er heel veel zin in. Voor ons, Henk en Linda, is het ook heel speciaal; hoe zal het zijn om straks alle kinderen en gezinnen die we hebben leren kennen weer terug te zien?! Ook gaan we nu naar een sloppenwijk waar we onder/met zwarte mensen gaan werken. Tot nu toe hebben we alleen kennis gemaakt met de cultuur van de kleurlingen op het platteland. Hoe anders zal het in de sloppenwijk zijn?!

Stiekem kijken we ook al een beetje verder dan deze reis. De allereerste plannen voor een reis in december spelen in ons hoofd. Het lijkt ons erg mooi om dan een reis voor een aantal stellen van rond onze leeftijd te organiseren. Als we terug komen na onze werkvakantie deze zomer, komt december al snel dichterbij. Daarom willen we graag nu al een beetje bekendheid geven aan onze plannen, zodat als je mee wilt, je hier over na kan gaan denken en met ons in gesprek kan gaan. Graag organiseren we dus een reis voor stellen rond onze leeftijd rond de kerstvakantie. De reis willen we dan samen verder invulling gaan geven. Tijdens de reis willen we elkaar vrij laten, maar ook samen aan het werk gaan om iets te kunnen betekenen voor de mooie mensen van Zuid-Afrika.

Als de eerste plannen voor deze reis je aanspreken, neem dan contact met ons op en kom gewoon een keertje langs om er samen over na te denken en je vragen te stellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.