Laatste weken in Zuid-Afrika

Vorig weekeinde zijn we met z’n drietjes naar het meest zuidelijke punt van Zuid-Afrika geweest. De eigenaar van het appartement dat wij huren heeft een mooi huis in Struisbaai waar we mochten verblijven. In de afgelopen week zijn we weer met een aantal kinderen naar Bird’s Paradise geweest en met weer andere kinderen wezen zwemmen. Verder zijn we bezig geweest met het uitdelen van de kleding die het Groenhorst College en nog een andere grote sponsor aan de kinderen geeft.

De vergadering met Shiloh in Kaapstad is goed gegaan. Ze willen Wakkerstroom opnemen als een van hun projecten en ze kunnen inderdaad de eigenaar van de bus worden. Ook zullen ze ons helpen bij het maken van een overeenkomst waarin allerlei dingen zullen worden vastgelegd; bijvoorbeeld over wie de bus mag besturen en waar de bus voor gebruikt mag worden.

Het is heel apart dat we nu bijna naar huis gaan. Aan de ene kant hebben we echt zin om iedereen weer terug te zien, aan de andere kant hebben we hier in bijna 7 maanden ook veel opgebouwd wat we nu gaan achterlaten.

Een gedachte over “Laatste weken in Zuid-Afrika

  1. Hoi Henk en Linda,

    Nog steeds leuk om te lezen van de goede dingen waar jullie mee bezig zijn. Alvast succes gewenst met de afronding en het afscheid nemen daar en een goede terugreis toegewenst.

    Binnenkort maar gauw weer eens een lekker stukkie fietsen Henk!

    Groeten uit Spakenburg van Wim en Wendelien, Isaak en Jesse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.