Groenhorst College Nijkerk

Het Groenhorst College in Nijkerk is de school waar ik werkte voor we naar Zuid-Afrika vertrokken. In de afgelopen week hebben ze een projectweek gehad over Zuid-Afrika. Op donderdag was er een soort inloopmiddag waar allerlei leuke zelfgemaakte Afrikaanse spulletjes verkocht werden en waar voorstellingen konden worden bekeken. De opbrengst van de middag is voor schoolkleding voor de kinderen van Wakkerstroom.

                

Via skype hebben vrijdagmorgen een aantal Afrikaanse kinderen met een aantal Nederlandse kinderen ‘gesels’, zoals ze dat zo mooi in het Afrikaans zeggen. Dit was voor de kinderen hier heel bijzonder. Eentje praatte nog lang nadat we het skype gesprek afgesloten hadden tegen mijn laptop en een ander vroeg twee keer waar die Nederlandse kinderen nou gebleven waren. 
  
Later hebben we via het grote scherm in het Groenhorst College ook nog geskypt met klas 1 en 2. Super leuk!
En wat een ontzettend mooie opbrengst heeft de inloopmiddag opgebracht! Daar kunnen we heel veel kinderen blij mee gaan maken.

De komende weken zullen we telkens een aantal kinderen meenemen naar het dorp om kleding voor ze te kopen en meteen ook een leuk middagje uit te hebben. We zullen binnenkort foto’s van de nieuwe kleding van de kinderen naar jullie opsturen.

Alle leerlingen en leraren ontzettend bedankt!

2 gedachten over “Groenhorst College Nijkerk

 1. Hai Linda,

  Ja super he. Onze kinderen vonden het ook een eer om met jullie te praten. Ik zal je nog meer vertellen, niet alleen klas 1 en 2 zat er maar leerlingen uit klas 3 en 4. Zelfs je mentorleerlingen van vorige jaar hebben je gezien. Ik heb ze verwezen naar je website. Zal dit maandag nogmaals doen als ze economie van mij hebben.

  Nou geniet van dit mooie bedrag. Ik ga volgende week zsm Annelies de opdracht geven en jullie gegevens doorgeven. Ik neem aan dat dat de gegevens zijn die hier op de website ook staan.

  Wij gaan nog een weekje door en dan hebben wij Kerstvakantie tot 3 januari 2011. Nu eerst bijkomen van deze superweek. Er volgen ook nog foto’s van de afgelopen 3 dagen later dit weekend. De rest zal Johan Kr op de Mijn album van Groenhorst zetten komende week.

  Dikke knuffel
  Ans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.