Collectes bij het voetbal

In de afgelopen weken mochten we bij zowel ‘de rooien’ als ‘de blauwen’ voor de wedstrijd collecteren. De supporters van beide clubs waren erg vrijgevig en doen (bijna) niet voor elkaar onder! Super bedankt allemaal!

De opbrengst bij de rooien: €676,-
De opbrengst bij de blauwen: €637,-

Volgende week donderdag vertrekken we al! Spannend! We gaan de eerste helft van ons verblijf bij een familie in huis wonen. We zijn heel benieuwd hoe dit zal zijn. Hoe zullen we daar slapen onder onze muskietennetten en wat voor traditionele gerechten zullen we voorgeschoteld krijgen. En hoe zal het zijn om al die weeskinderen te ontmoeten, waarvan we weten dat er velen HIV besmet zijn. We hopen echt iets te mogen betekenen voor deze kinderen! Als wij er zijn hebben de kinderen zomervakantie en gaan dus niet naar school. Wij willen dan een aantal leuke activiteiten voor ze organiseren om de kinderen een leuke dag te geven en het personeel van het weeshuis iets te ontlasten.

Rond Kerst willen we graag elk kind een cadeautje geven. Ook willen we dan aandacht geven aan het Kerstverhaal en de goede boodschap van onze Vader in de hemel. Op dit moment zijn we nog op zoek naar leuke ideetjes voor knutselwerkjes en/of spelletjes. Heb jij leuke ideeën voor ons voor (Kerst)knutselwerkjes, een Kerstverhaal of voor leuke spelletjes waarbij de taalbarrière geen probleem hoeft te zijn en er geen moeilijk te verkrijgen materialen nodig zijn? We zouden ze heel graag van je ontvangen, bijvoorbeeld via het contactformulier!

Een gedachte over “Collectes bij het voetbal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.