Bijzonder weekeinde

Afgelopen weekeinde (in de DTS is dit zondag en maandag) hebben we voor het eerst écht de toerist uitgehangen. We hadden namelijk bezoek! Hielke, een oud collega van Henk, is samen met zijn vrouw Annemieke en hun vrienden Bjorn en Jeanine (uit Spakenburg!) aan het backpacken in Zuid-Amerika. Ze hebben ons opgezocht en één nachtje op de base geslapen.

Nadat we zondag een rondje in het centrale park hadden gelopen hebben we wat gedronken in een restaurant bovenin een hotel met uitzicht over de stad. ’s Avonds zijn we in één van de kerken geweest waar YWAM veel mee samenwerkt.

DSC01584

 

Vandaag hadden we een auto gehuurd en zijn we richting de hoogste berg van Zuid-Amerika gaan rijden, de Aconcagua (6962m). Tamara, één van de meiden van onze DTS, heeft op Micha gepast. Het was echt een supermooie tocht. We waren eerder nog niet buiten de base en de stad Mendoza geweest. We reden door afwisselende landschappen, soms surrealistisch door de verschillende kleuren en vormen rotsblokken. De foto’s doen eigenlijk geen recht aan hoe mooi het was!

samen

Liefs weer uit Argentinië!

2 gedachten over “Bijzonder weekeinde

  1. Oh wat gaaf!! Wat een mooie schepping,bzo grandioos, dat jullie daarvan mogen genieten, heerlijk! Veel liefs van Albert en Tea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.