Bezig bij het weeshuis

De afgelopen week hebben we in het weeshuis gewerkt. Net als bij Immanuel moesten de kinderen eerst aan ons wennen. Aan het begin waren ze erg verlegen, maar toen we vrijdag weggingen kregen we heel veel knuffels. Ook gaat het na een paar dagen wat makkelijker om met de kinderen te praten. Ze komen dan aan ons zachte haar voelen en ons nederlandse woordjes vragen. We hebben ook hier weer muurschilderingen gemaakt, wat is de ruimte daardoor opgeknapt!

Groepsfoto met de gemaakte armbandjes..

Af en toe besef je opeens dat deze kinderen nooit bij hun vader of moeder op schoot kunnen zitten of getroost kunnen worden en dat is best heftig, maar het is ook fijn dat wij de kinderen kunnen laten genieten van spelletjes en knutselwerkjes.

Vrijdag zongen we een aantal liedjes en speelden we spelletjes met de muziekinstrumentjes. Dit vonden de kinderen erg leuk!

Deze jongens spelen met het kerstcadeautje dat ze gekregen hebben.

De bouw van de toiletten bij het weeshuis gaat goed.

Ondertussen is deze fotocollage alweer verouderd. Hier nog een nieuwere foto..

Cedrick is zelf ook een wees. Zijn moeder is 5 jaar geleden overleden. Pas in de afgelopen week heeft de familie een grafsteen op het graf kunnen leggen. Wij mochten aanwezig zijn bij het onthullen van de grafsteen en de herdenkingsdienst daarbij.

Vannacht gaat Gerleen als eerste van de groep terug naar Nederland. Ze moet dinsdag namelijk weer werken. Super dat je erbij was Gerleen!

We hebben het nog steeds goed naar onze zin! We voelen wel dat we snel moe zijn van het werken met de kinderen en door de warmte. ’s Avonds hebben we het ook erg gezellig als we samen eten of een spelletje doen. We voelen ons gezegend dat de reis zo goed verloopt!

4 gedachten over “Bezig bij het weeshuis

 1. Wat fijn om weer wat van jullie te “horen” en zien! Iedereen is blij met jullie en wij zijn trots jullie! We wensen jullie nog een goede, laatste week toe en dan kunnen we alle verhalen uit jullie’s eigen mond horen. Daar kijken we naar uit!
  Liefs Jan en Margret

 2. We zijn dankbaar dat het jullie
  goed gaat.We vinden het fijn ,om
  met jullie mee te leven via de site.

  liefs pa en ma van de geest

 3. Bij elke foto moet ik lachen of krijg ik tranen in mijn ogen! Het ziet er echt super uit en ik hoop dat alles zo goed mag blijven gaan! tot vrijdag al! XXX

 4. Hallo allen, echt vreemd zit ik gisteren te skypen met ruud zwaait gerleen ook even voor de webcam.zit ik vanmorgen bij mijn broer op de koffie zie ik gerleen thuis komen,en dat alles binnen 20 uur. Fijn om te zien dat de kinderen genieten. Weer leuke foto’s en goed om te zien dat de bouw van de toiletten zo goed vorderd. Sterkte met de laatste dagen,geniet ervan.liefs anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.