Workshop Wereldverbeteraars Gezocht

Aanstaande zaterdag, 25 augustus, mogen we tijdens het gemeenteweekend van de Maranathakerk in Bunschoten weer een workshop verzorgen. Wijzelf hebben de mogelijkheid gehad om twee keer naar Zuid-Afrika te gaan, maar er zijn ook andere manieren om om te zien naar je verre naasten. Wij vinden het zelf erg belangrijk om onze ogen niet te sluiten voor mensen die er slechter aan toe zijn dan wij. Graag willen we in onze workshop iets vertellen over onze reizen en samen nadenken over verschillende manieren om je in te zetten voor ontwikkelingswerk en evangelisatie. We zouden het leuk vinden als je komt!

34 Dan zal de koning tegen de groep rechts van zich zeggen: “Jullie zijn door mijn Vader gezegend, kom en neem deel aan het koninkrijk dat al sinds de grondvesting van de wereld voor jullie bestemd is. 35 Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, 36 ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.” 

Behalve verschillende workshops, zal er een ontmoetingsmarkt zijn en een speciale dienst op zondag. Zie hier ook de flyer van het weekeinde.

Lijkt het je leuk om deze workshop bij te wonen, dan kun je je inschrijven in de hal van de Maranathakerk of ons een mailtje sturen. Tijdens de zaterdag zullen we voor en na onze workshop ook aanwezig zijn met een stand. De workshop begint om 15.00 en zal een ruim uur duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.