Wijkcontactavond Wijk C

Afgelopen maandag mochten we over Zuid-Afrika vertellen tijdens de Wijkcontactavond van wijk C in de Noorderkerk. Het was een goede avond en het was fijn om zoveel leuke reacties te krijgen. Na een korte terugblik op onze reis konden we vertellen over hoe de zaken rondom de aanschaf van de bus gevorderd zijn. Ook konden we vertellen over de werkvakantie die we nu aan het organiseren zijn.

We vinden het erg gaaf om weer bezig te zijn voor Zuid-Afrika. Het organiseren van de werkvakantie gaat goed. Samen met de jongeren zijn we al bezig met het bedenken en plannen van acties en het opzetten van een programma voor onze tijd daar. Op dit moment zijn we met 9 personen en is er nog ruimte voor 1 iemand die met ons mee zou willen gaan. Dit komt doordat een aantal jongeren die wel erg geïnteresseerd waren in onze reis, uiteindelijk toch niet mee konden gaan, doordat ze bijvoorbeeld geen vrij konden krijgen.

Eén van de eerste acties wordt een SuperBingo, waar leuke gesponsorde prijzen te winnen zijn. Op dit moment zijn we nog op zoek naar een gezellige locatie. Ook zijn we op zoek naar winkels/bedrijven die prijzen willen sponsoren. Dus heb je hier ideeën over dan horen we ze graag!

Zie binnenkort de Bunschoter voor meer nieuws over de bus!

Een gedachte over “Wijkcontactavond Wijk C

  1. Ha Linda en Henk!

    Leuk dat jullie nou weer plannen hebben om naar Zuid-Afrika te gaan en daar mensen te helpen! Gaaf hoor! Vordert het allemaal een beetje? Wanneer gaan jullie? Veel voorbereidingsplezier en we zullen de site in de gaten houden!

    Groetjes Pim & Anneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.