Vakantie

Van de Jongelingschool hadden we nog een keer een gift gekregen waarmee we telkens kinderen mochten meenemen voor een leuk dagje uit. Van het Groenhorst College Nijkerk hebben we een groot bedrag gekregen om te besteden aan schoolkleding voor de kinderen. In de afgelopen twee weken konden we dus telkens een auto vol kinderen meenemen om kleding te kopen in het dorp en daarna naar Birds Paradise te gaan om de dieren te voeren, in de speeltuin te spelen en lekker een patatje te eten! Het was elke keer erg leuk en de kinderen hebben genoten! En wij ook!

Vrijdagavond was er een kerstdienst op de school. We hebben elke familie een Bijbel mogen geven en een tas
met lekkers en kleine cadeautjes. Zie ook de pagina Help Helpen.

Morgen gaan we op vakantie! We hebben drie weken waarin we met de auto een stuk van het mooie Zuid-Afrika gaan verkennen. Morgen gaan we de N2 richting het oosten reizen. We hebben verder niets gepland, maar we hebben wel goede boekjes met voldoende accomodatie mogelijkheden. Van verschillende mensen hebben we twee kleine matrassen geleend, slaapzakken en een tent zodat we goedkoop kunnen overnachten bij de backpackers.
We zullen binnenkort wel weer even van ons laten horen.

Liefs,
Henk & Linda

3 gedachten over “Vakantie

  1. Lieve schatten,

    Wat een leuke foto’s weer, zulke blije bekkies. Wat ben ik trots op jullie! Al die kado’s… jullie hebben er een mooie kerst van gemaakt.
    Ik wens jullie een heel mooi begin van 2011! Geniet van jullie vakantie.

    God bless you,
    Margré

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.