Oeganda Mission

De groep die komende zomer op werkvakantie gaat naar Oeganda is compleet! We gaan met in totaal 11 jongeren uit Spakenburg, Nijkerk en Hilversum op reis.

Het programma tijdens onze reis wordt ook steeds duidelijker. We gaan op twee verschillende scholen aan de slag (waaronder een school voor dove kinderen) en daarom heen doen we veel afwisselende activiteiten met de jeugd van de PCU. Dit is de kerk waar we via Utrecht Mission contact mee hebben. Zo gaan we een ziekenhuis bezoeken, straatevangelisatie doen, een gevangenis bezoeken, kennis maken met een Oegandese gospelband en aan het einde van onze reis zullen we ook een mooi natuurpark bezoeken om wilde dieren te spotten.

We gaan nu verder met de voorbereiding van het programma voor de reis. Voor ons programma op de scholen gaan we bijvoorbeeld op zoek naar leuke liedjes, spelletjes en knutselwerkjes. We moeten ook genoeg geschikte spelletjes hebben voor dove kinderen. Tips hiervoor zijn van harte welkom!

Dit zijn de mannen/jongens die ons vanuit de PCU helpen met het organiseren van de reis. In het midden zit Fred Kabenge. Hij is de coördinator van de PCU en onze eerste contactpersoon. Naast hem zitten John en James.

Via deze website (www.oegandamission.nl) kunt u onze voorbereidingen voor de reis blijven volgen!

2 gedachten over “Oeganda Mission

  1. Oeh wat zien de plannen er al gaaf uit hey! vooral straat evangelisatie lijkt me erg gaaf! Veel plezier en succes met de voorbereidingen! Liefs Aline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.